За нас

Smesiteli.eu е онлайн платформа създадена за смелите и за тези, които не се страхуват от промяна. Защото точно това представлява ремонта и обзавеждането на дома. Той е една промяна и в доста пъти е нужна смелост, за да се направи. В нашият онлайн каталог ще откриете всичко от което се нуждаете, за да направите най-качествената и пълноценна промяна у дома. Но за да го направите, най-напред се нуждаете от стабилни и устойчиви основи, на които да стъпите. В smesiteli.eu ще откриете точно това. Огромно разнообразие от подови плочки, кухненски плочки, плочки за баня и дори най-търсената подова настилка – гранитогрес, Ви очакват точно тук в smesiteli.eu. Насладете се на огромното разнообразие от размери, форми, модели, повърхности и разцветки, които нашите колекции от плочки ще Ви предложат и изберете най-подходящите, за поставите стабилните основи на Вашият изцяло нов и различен дом.
Имате малка баня? В smesiteli.eu ще откриете перфектното решение за този проблем. В онлайн каталога ни ще попаднете на казанчета за вграждане, които са перфектната алтернатива на старите моноблоци, тъй като не заемат място, а напротив – създават усещането за простор.
За да сте сигурни, че винаги ще имате достъп до топла вода, независимо от външни фактори, то ние от smesiteli.eu Ви предлагаме практично и много функционално решение, а именно – проточни бойлери. В страниците на нашата онлайн платформа ще откриете разнообразие от модели проточни бойлери на немски производители, които гарантират за високо качество.
Превърнете банята в истинско СПА студио с душ кабини или вани от smesiteli.eu. Нашите модерни и елегантни предложения са дело на световни производители, които са от дълги години на пазара. Нашите душ кабини и вани са перфектният начин да превърнете банята в място за пълен релакс и комфорт.
В безбройните страници на smesiteli.eu ще откриете и голямо разнообразие от смесители за баня като: смесители за умивалник, смесител за биде, смесител за вана/душ, смесител за вграждане и други, които притежават различни функции и модерни предимства, целящи улесняване на Вашата работа и спестяване на времето Ви.
Разгледайте и категорията ни със смесители за кухня, тъй като една модерна и функционална кухня, трябва да разполага с точно такъв смесител. Открийте множеството им предимства като издърпващ се шлаух, променлива височина и много други, които ще спомогнат за улесняване на работата Ви.
В онлайн каталога на smesiteli.eu ще откриете и перфектният начин за внасяне на ред и организираност в банята, а именно – мебели за баня. В страниците на smesiteli.eu разполагате с уникалната възможност да избирате между мебели за баня от МДФ/МФЦ и мебели за баня от ПВЦ. Те ще Ви удивят с разнообразни размери, функции, модели и разцветки, за да сте сигурни, че Вашата баня ще бъде истински пример за организираност и уют.
Завършете Вашето произведение на изкуството с приятни и елегантни акценти, като се доверите на високотехнологичните ни огледала за баня и стилните ни аксесоари за баня.
Превърнете дома си в стилен и елегантен шедьовър, който ще Ви накара да се гордеете с него, а ние от smesiteli.eu ще Ви помогнем да го направите!